На 27 февруари Бъкингамският дворец сподели новината за трагичната смърт

...
На 27 февруари Бъкингамският дворец сподели новината за трагичната смърт
Коментари Харесай

Трагична загуба в британското кралско семейство

На 27 февруари Бъкингамският замък показа новината за трагичната гибел на Томас Кингстън - брачен партньор на лейди Габриела Уиндзор, като назова случилото се " голям потрес за цялото семейство ".
 Лейди Габриела Уиндзор, погребението на крал Константинос и за какво тя заместваше принц Уилям на него
Жената, която замести принц Уилям в Атина

Коя е лейди Габриела Уиндзор

42-годишната Габриела е само дете на принц Майкъл от Кент, който пък е първи братовчед на починалата Елизабет Втора. Тя се омъжи за Томас Кингстън през 2019 година, като тази година двамата щяха да отбележат петата годишнина от брака си.

45-годишния Томас е бил открит неподвижен в дома на родителите си Глостършир на 25 февруари. Смъртта му се счита за неподозрително, само че все пак ще бъде стартирано следствие към съда в Глостършир.
 Лейди Габриела и Томас на сватбата си

Лейди Габриела и Томас на сватбата си

Освен кралското семейство и лейди Габриела, шокирани са и всички другари на двойката. По думи на някои от тях двойката е била " щастливо женена, въпреки и без деца ", пишат Express. Двамат последно са видени на обществено събитие на Свети Валентин.
 Двойката с Чарлз и Камила

Двойката с Чарлз и Камила

са участвали на събитието, отдадено на Шекспир, където присъстваше и кралицата-консорт Камила. Двойката беше усмихната и даже беше координирала облеклата си по цветове.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР