На 26 юни във Фабрика 126 ONE MAN PARTY, събитие,

...
На 26 юни във Фабрика 126 ONE MAN PARTY, събитие,
Коментари Харесай

Иван Шопов се завръща със 7-часов ONE MAN PARTY маратон и нова музикална колаборация този петък във Фабрика 126

На 26 юни във Фабрика 126 ONE MAN PARTY, събитие, представящо четирите превъплъщения на надарения музикант Иван Шопов, се завръща за паметен седем часов маратон с авторска музика в стиловете drum and bass, dubstep, techno и ambient.
ONE MAN PARTY е емблема за качествено музикално прекарване, и за следващ път събитието ще предложи на меломаните странствуване в света на електронната музика и самобитно съпреживяване на креативната упоритост на надарения музикант и неговия друг взор към света.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и точно тя се трансформира в главен претекст в творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални облици, Иван Шопов е и художник, приключил Художествената Академия в София.
Безспорна кулминационна точка на вечерта е новата колаборация сред The Groovin` Pipers (гайда и вокали), която ще можем да чуем онлайн за първи път на 26 юни.

Зад пробния музикален план The Groovin` Pipers стоят добре познатите на българската сцена музиканти, сред които всепризнатия занаятчия на диджеридуто и гайдата Георги Маринов – Хорхе (Тъпани и Гайди, Oratnitza и т.н.), и националната певица с омагьосващ глас Aся Пинчева, която е неразделна част от Oratnitza, Мерудия и Космически гласове от България.
До тях застава младата и надарена Бояна Желязкова – цигуларка, певица и композитор, която има зад тила си редица и разнородни български и интернационалните музикални и театрални планове и самоуверено опитва с разнообразни музикални стилове. Работила е със Георги Стрезов, Мат Боулдлър, Оркестър Генезис, Wet Pebbles Band и мн.др. През 2019 Иван Шопов и Бояна показват и авторския си план Future Strings, въодушевен от авангардния електронен тон и пречупения през неговата призма типичен тембър на цигулката.

Освен за душата и положителното въодушевление, уредниците на ONE MAN PARTY ще се погрижат и за вкусовите рецептори на публиката. Други специфични посетители на събитието са GelatoLatte, които дават обещание безвъзмезден сладолед за първите 100 посетители на събитието.

В петък Иван и Хорхе ни изненадват и с откриването на тяхната първа взаимна галерия с графични картини, създавани през последните години. Насладете се на образния гений на двамата музиканти в изложба DOZA (ул. „ Цар Самуил “ 52). Откриването е от 19ч.
Чуй колаборацията на Иван Шопов и The Groovin` Pipers ТУК>
Допълнителна информация - ТУК!
Вратите отварят в 21:00 ч. Капацитетът е стеснен по отношение на наредбите!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР