На 26 януари, 45-ата сесия на Работната група за общия

...
На 26 януари, 45-ата сесия на Работната група за общия
Коментари Харесай

Работната група за общия периодичен преглед към Съвета на ООН по правата на човека прие доклада за участието на Китай

На 26 януари, 45-ата сесия на Работната група за общия периодически обзор към Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, която се организира в Женева, одобри единомислещо отчета за присъединяване на Китай в четвъртия повсеместен периодически обзор.

В изявлението си след гласуването китайският дипломат към представителството на Организация на обединените нации и други интернационалните организации в Женева Чън Сю съобщи, че сега Китай работи за всеобхватното създаване на съвременна социалистическа страна и своето национално възобновление. Постигнатите в този развой резултати ще облагодетелстват всички китайски жители, както в него ще се покачва непрестанно и равнището на техните права, тъй че да се подсигурява тяхното свободно и всестранно развиване.

Същевременно Китай желае да продължи да работи с останалите страни в света за отбраната и развиването на човешките права, ще взе участие интензивно в тяхното световно ръководство, тъй че да се насърчат общочовешките полезности и взаимното създаване на общественост на споделена орис, акцентира още дипломат Чън Сю.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР