На 26 септември американският журналист Сиймор Хърш публикува поредната си

...
На 26 септември американският журналист Сиймор Хърш публикува поредната си
Коментари Харесай

Сиймор Хърш: Взривяването на „Северен поток“ е имало за цел да направи невъзможни доставките на руски газ за Германия

На 26 септември американският публицист Сиймор Хърш разгласява следващата си публикация за детонацията на газопровода „ Северен поток “, озаглавена „ Година на неистини за „ Северен поток “.

В нея, базирайки се на добре осведомени лица, Хърш показва, че същинската причина администрацията на Байдън да вземе решение за взривяването на газопроводите, няма нищо общо с руско-украинския спор, а цели да понижи въздействието на Русия върху Германия, защото и „ Северен поток 1 “, и „ Северен поток 2 “ са директна газова връзка сред двете страни. Съединените щати са желали да попречат на Берлин да промени позицията си и да отвори „ Северен поток 2 “ с наближаването на зимата.

В публикацията си Хърш показва, че с цел да възнамеряват и извършат интервенцията по саботирането на „ Северен поток “, американски жители са пътували под прикритие до Норвегия няколко пъти в продължение на месеци. За да се заличат всевъзможни връзки и улики, значимата информация за задачата е била печатана на пишещи машини, а всички свързани с нея документи и копия са били унищожени след приключването ѝ.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР