На 26 ноември почина 45-годишна жена, пострадала при инцидент с

...
На 26 ноември почина 45-годишна жена, пострадала при инцидент с
Коментари Харесай

Продължават трагичните случаи с влакове край Товарна гара - Русе

На 26 ноември умря 45-годишна жена, потърпевша при случай с трен в неделния ден в Русе (близо до Товарна гара), оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. Припомняме, че на същото място, по-рано през месеца, при трагичен случай, почина възпитаник, пресичал на необезопасено място релсовия път и блъснат от различен трен.
При приемането в болничното заведение, дамата декларирала, че не помни нищо, само че по постъпила информация действието е осъществено съзнателно – за самоубийство.
Трагичната история стартира в неделя, към 14 часа, когато на тел. 112 е постъпил сигнал за случай, станал на жп-линията Централна жп гара Русе - гара Разпределителна. Пристигналите на местопроизшествието чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Русе са документирали, че жп комбинация е блъснал жена на 45 години, като при удара тя е попаднала под влаковата комбинация. Влакът се движел постепенно, по тази причина машинистът съумял да спре, само че дамата останала под локомотива.
Екип на Спешна помощ откарал пострадалата в болничното заведение, където тя била настанена с фрактури. Лекарите установили пострадвания по тялото и строшен крайник, само че без заплаха за живота. Понеделник, обаче се оказал черен за нея и роднините ѝ, откакто от болничното заведение са уведомили околните и Министерство на вътрешните работи - Русе, че дамата е умряла, без да е посочена повода за гибелта ѝ. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР