На 26 април Синдикалната организация на КТ Подкрепа и Независимият

...
На 26 април Синдикалната организация на КТ Подкрепа и Независимият
Коментари Харесай

Данъчните продължават с протестите заради структурни промени

На 26 април Синдикалната организация на КТ " Подкрепа " и Независимият профсъюз на чиновниците от Национална агенция за приходите не престават протестните си дейности , заради отхвърли на изпълнителния шеф Галя Димитрова да взе участие в договарянията за реализиране на съглашение за структурни промени в отдел " Оперативен надзор " и Национална агенция за приходите като цяло.

Утре от 17 и 30 часа двете синдикални организации ще проведат протестен митинг-шествие с маршрут: от ул. " Аксаков " 21-31, по ул. " Шишман ", пл. " Народно заседание ", ул. " Московска ", ул. " Дунав ", по бул. " Дондуков " до постройката на Централно управление на Национална агенция за приходите.

 Данъчните излизат на митинг в София
Данъчните излизат на митинг в София

Шестват против редуциране на съвсем 300 чиновници

Припомняме, на 16 април, имаше митинг на данъчни чиновници . Повод за недоволството им е плануваното редуциране на към 300 данъчни чиновници.

Миналият петък синдикатите чакаха изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова да стартира договаряния за реализиране на съглашение за структурните промени. Настояват, до момента в който не се подпише удовлетворяващо страните съглашение, да не се подхващат дейности по редуциране на фрагменти от Национална агенция за приходите .

Същият ден, финансовият министър Владислав Горанов разгласи, че съкращения в щата на Националната организация за приходите (НАП) няма да има . Т

" Промените засягат 3% от чиновниците на Национална агенция за приходите , като числеността на отдел " Фискален надзор " ще бъде увеличена с числеността на отдел " Оперативен надзор ", разясни министърът.

 Съкращения в щата на Национална агенция за приходите няма да има, увери Горанов
Съкращения в щата на Национална агенция за приходите няма да има, увери Горанов

Промените засягали 3% от чиновниците на Национална агенция за приходите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР