На 26 април 2023 г. в хотел Хилтън“ ще се

...
На 26 април 2023 г. в хотел Хилтън“ ще се
Коментари Харесай

Икономическите и политически сътресения са във фокуса на Осмата годишна риск конференция на Кофас

На 26 април 2023 година в хотел „ Хилтън “ ще се организира осмото издание на водещото икономическо събитие в България – Конференция по ръководство на риска на Кофас . То е под надпис „ Стабилност в турбулентни времена “ и ще събере на едно място водещи представители на бизнеса, стопански и политически анализатори, банкови и кредитни специалисти, бизнесмени, риск анализатори. Избрани гост-панелисти и участници ще очертаят настоящите стопански процеси и тестванията за бизнеса в условия на нестабилната международна конюнктура.

„ Ставаме очевидци на закъснение на стопанската система и наподобява, че рисковете не престават да порастват. В една сходна среда бизнесът би трябвало да знае по какъв начин да бъде подготвен, какви механизми и тактики може да приложи, с цел да способства за стабилността си. Конференцията на Кофас по ръководство на риска 2023 ще отговори точно на тези въпроси “, споделя Пламен Димитров.

Програмата на риск конференцията включва пленарна презентация и две панелни полемики, отдадени на значими и потребни тематики, свързани с икономическите и политически опасности, пред които е изправен бизнесът. Главният икономист на Кофас за ЦИЕ - Грегорж Шилевич , ще направи обзор и разбор на страновите опасности, а Пламен Димитров, шеф на Кофас България , ще показа значими данни за рисковете по браншове.

В рамките на панел „ Политически опасности “ Милен Керемедчиев – някогашен зам-мин. на стопанската система и външните работи , Евгений Кънев - финансист, лекар по стопанска система , Яни Драгов - основен изпълнителен шеф на Смарт Органик , и Константин Веселинов – изпълнителен шеф Centio ще обсъдят развиването на бизнеса в условия на политическа турбулентност, ролята на миграционната вълна, какви са икономическите вероятности за развиване пред страната и рисковете от киберопасностите. Модератор ще бъде журналистът и създател на плана „ Говори, с цел да те видят “ - Анна Цолова . Гост - преподавател на конференцията ще бъде политологът и изпълнителен шеф на „ Галъп Интернешънъл “ Първан Симеонов .

Във втория панел, отдаден на икономическите опасности, своята експертна оценка и разбори на икономическия бранш ще създадат Милена Драгийска - основен изпълнителен шеф на Лидл България , Елвин Гури – вложител, бизнесмен и основен изпълнителен шеф на Invenio Partners , Бисер Манолов – водещ финансист и анализатор на пазарите в България и чужбина , както и Левон Хампарцумян – банкер и президент на Български конгрес на бизнес водачите . Темите, които те ще дискутират, ще обиден стабилността на финансовите пазари, растежът на лихвените проценти, готовността на България да одобри еврото и въздействието на растящата инфлация върху бизнеса. Модератор на панела е журналистът Асен Григоров.

Конференциите за ръководство на риска на Кофас се организират повече от 20 години в 30 страни. В последните години събитията се постановиха като значим обществено-икономически конгрес, който съумява да предложи основни стратегически решения за стопанската система.

Регистрациите за събитието са отворени – можете да заявите своето присъединяване на следния линк.

 

* Econ.bg е медиен сътрудник на събитието
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР