На 26.09.2022 в 00:56 часа ще настъпи новолуние в знака

...
На 26.09.2022 в 00:56 часа ще настъпи новолуние в знака
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние във Везни изстрелва три зодии и праща изпи...

На 26.09.2022 в 00:56 часа ще настъпи новолуние в знака Везни



През идващият лунен месец е добре да се погрижите за вашите партньорски взаимоотношения. Любовта е най-красивото цвете на живота. Тя ни съпътства и изпълва от първия до последния мирис! Моментът е подобаващ да се замислите за цената ѝ. Доколко почтено ѝ служите! За да бъдем по-прецизни ще кажем, че новият лунен месец има задача да внесе равновесие в метода ни на мислене във връзка с методите ни на коопериране, за взаимните инициативи и прояви. 

Везните стоят в ръката на богинята на реда, закона и справедливостта. Темида. Ще се запитаме до каква степен сме правдиви в нашите стремежи и действия? Монетата постоянно има две страни! А истината е една, нали?

Бъдете обичливи и сърдечни! Помислете по какъв начин може да развиете своята персона през призмата на вашите взаимоотношения, хубостта и изкуството.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Везни, Водолей и Близнаци. То ще докара до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак.  

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?

И въпреки всичко, нужно е и изпитание от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

1. Бизнес и настоятелен партньорства

2. Брак 

3. Изкуства свързани с хубост и великолепие

4. Обич

Желая Ви здраве и триумф!

Азарей – Консултант астролог
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР