На 26.04.2022 г. около 14:30 часа на ул. „Мосомишки път“

...
На 26.04.2022 г. около 14:30 часа на ул. „Мосомишки път“
Коментари Харесай

Катастрофи с пострадали в Пиринско! Жена падна с триколка в Гоце Делчев, и още....

На 26.04.2022 година към 14:30 часа на ул. „ Мосомишки път “ в гр. Гоце Делчев, неправоспособна 72-годишна лидерка, управлявайки електрическа триколка, на ляв завой се е блъснала в тротоара и е паднала на пътното платно. Жената е потърпевша с фрактура на раменна кост и разкъсно-контузна рана на дланта.

На 26.04.2022 година към 16:00 часа в региона на детелината на Автомагистрала „ Струма “ - гр. Петрич, при съществуване на пътен знак М 1/ неразрешено завиването/, товарен автомобил „ Ситроен Берлинго “ с 47-годишен лидер от гр. Сандански е завил на ляво към паркинг, като в същия миг движещ се зад него лек автомобил „ Ауди “ с 25-годишен лидер от гр. Петрич се е блъснал челно в него. В резултат на удара товарният автомобил е блъснал насрещно движещ се лек автомобил „ Тойота Ленд Круизер “, ръководен от 63-годишен мъж от гр. Сандански, вследствие на което с порезна рана в региона на главата е потърпевш лидерът на товарния автомобил „ Ситроен “, а охлузвания в региона на главата е получил лидерът на лекия автомобил „ Ауди “. След осъществен медицински обзор двамата мъже са освободени за домашно лекуване. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите на трите автомобила са негативни.

На 26.04.2022 година към 16:05 часа на ул. „ Яне Сандански “ в гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „ Форд Фиеста “ с 22-годишна лидерка от гр. Благоевград не е спазил нужната отдалеченост и е блъснал, намалящ скоростта си пред светофарна уредба, лек автомобил „ Дачия Сандеро “, ръководен от 38-годишен благоевградчанин. В резултат на случая, с наблягане на гръбначния дирек е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Дачия “, който след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. Пробите за съществуване на алкохол в издишания от водачите въздух са негативни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР