На 26.02.2021 г. от 10,30 часа, чрез електронна платформа, се

...
На 26.02.2021 г. от 10,30 часа, чрез електронна платформа, се
Коментари Харесай

Патентното ведомство направи крачка за улеснение на бизнеса

На 26.02.2021 година от 10,30 часа, посредством електронна платформа, се организира Заключителна конференция по отношение на осъществяването на Административен контракт за даване на безплатна финансова помощ BG16RFOP002-1.004-0002-C05 с предмет:

“Повишаване качеството, успеваемостта и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална благосъстоятелност “, финансиран от Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване, която беше публично открита от доктор Давид Сукалински – заместник-председател на Патентно ведомство на Република България и Ръководител на плана. Това заяви Блиц.

Събитието се организира за да се осведоми обществеността, заинтригуваните лица, както и медиите с осъществяването и постигнатите действителни резултати по план. Бяха показани изпълнените действия, осъществените резултати и изгоди от реализирането им през целия период на контракта, даже и в изискванията на ненадейно появилата се в международен мащаб КОВИД пандемия.

Видно от показаните резултати и сполучливо изпълнените знаци Патентно ведомство на Република България съумява да сътвори една устойчива и съвременна система, която разрешава на потребителите на услуги да работят отдалечено и електронно с институцията.
По този метод се запази освен здравето на потребителите на нашите услуги, само че се редуцира потреблението на хартия и се улесни оптимално процесът на прилагане на услугите, които са налични и бързи за всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР