На 25 ноември 2017 г. в гр. Стара Загора се

...
На 25 ноември 2017 г. в гр. Стара Загора се
Коментари Харесай

Новият състав на Клиентски съвет към EVN България проведе първата си среща

На 25 ноември 2017 година в гр. Стара Загора се организира първата работна среща на новия състав на Клиентски съвет към EVN България - група от битови клиенти, които вземат участие в полемики с представители на компанията. Новият, трети състав е продължение на самодейността, стартирала преди 4 години. Участниците в Клиентски съвет имат опция да предложат градивни хрумвания и рекомендации за възстановяване услугите и активността на компанията. Заседанието в гр. Стара Загора беше общо 10-то подред за самодейността.

Eксперти от EVN България разискаха с участниците настоящи въпроси, касаещи потребителско обслужване на сдружението. Участниците бяха осведомени с редица усъвършенствания в предоставяните услуги, методите за контакт с сдружението, самодейностите за срещи с клиенти по места и други

Клиентски съвет е платформа за директна полемика и разискване на въпроси, касаещи потребителско обслужване и услуги. Участниците в Клиентския съвет бяха определени през октомври 2017 година след процедура по кандидатстване като присъединяване е непринудено и безплатно.

Клиентският съвет се провежда под мотото „ Вашите хрумвания основават смяна " и е в поддръжка на непрекъснатия блян на сдружението за повишение на потребителската задоволеност. Той има консултативна роля за активността на сдруженията в групата EVN България, които подлежат на прецизни регулативни правила според българското законодателство.

Дружеството има вяра, че взаимният деен разговор с клиентите по места ще способства за по-нататъшно развиване на предлаганите услуги, като в центъра на внимание се слагат клиентите и техните потребности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР