На 25 март депутатите ще се съберат за последно, за

...
На 25 март депутатите ще се съберат за последно, за
Коментари Харесай

Депутатите определиха последния си работен ден

На 25 март депутатите ще се съберат за последно, с цел да гласоподават закриването на 44-ото Народно заседание. Това взеха решение законотворците, като одобриха план за решение, импортиран от ГЕРБ.
Законодателна активност депутатите ще правят до 5-и март, в това число. Тогава е и формалният старт на предизборната акция.
 Скандал поради удареното от ток момче в Народното събрание, занесоха на Караянчева правилника на Народно събрание Скандал поради удареното от ток момче в Народното събрание, занесоха на Караянчева правилника на Народно събрание
Скандал се развихри в Народното събрание поради гибелта на 16-годишния Людмил, който умря след удар от ток поради разкрит кабел до шахта на тро...
Така за интервала от 8 до 24 март Народното събрание няма да организира съвещания, а министрите ще дават отговор на депутатски въпроси документално.
При нужда ще се привиква изключително съвещание.
Депутатите ще употребяват служебните коли на Народно събрание през март единствено за присъединяване в съвещанията на парламентарните комисии или пленарно съвещание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР