На 25 и 26 ноември 2021 г. Българското дружество за

...
На 25 и 26 ноември 2021 г. Българското дружество за
Коментари Харесай

Еволюция на влиянието: 25 години пиар в България

На 25 и 26 ноември 2021 година Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) отбелязва 25 години от своето основаване с поредност от онлайн и присъствени събития с фокус върху еволюцията на специалността през последните десетилетия. За осма поредна година браншовата организация празнува рождения си ден под надпис " Денят на Бернайс ", на името на актуалния татко на пиара Едуард Бернайс.

Макар и рядко забележима за обществото, пиар специалността е един от моторите на демократичните процеси, включващи връзка сред гражданско публично, медии, държавни институции и бизнес. С развиването на технологиите и публичните тематики през последните 25 години основна смяна се вижда и в връзките, заради което рамката на кръглата маса от събитието с водещи специалисти ще бъде " Еволюция на въздействието: 25 години визионери ".

" Колкото по-развито е едно общество, толкоз по-критична е потребността от качествени връзки в него. БДВО е най-старата организация на пиар специалистите в България и е мотив за горделивост, че през последните 25 години взаимно утвърдихме ролята на връзките като мотор на напредъка за всяка сполучлива и виновна организация. Пиар специалността у нас навлиза в един по-зрял стадий от съществуването си и желая да поздравя всички сътрудници, които работят в тази посока. Ще се веселя да се забележим на формалното честване на 25 и 26 ноември ", сподели Илияна Захариева, ръководител на Управителния съвет на БДВО.

Програмата за 25 ноември включва научен омнибус, както и конкурс " Като Бернайс " за студенти, учещи връзки. Заданието към студентите тази година е да приготвят и показват " Комуникационна акция за стимулиране на имунизирането срещу COVID-19 ". Студентите могат да изпратят изпълнените задачи на преди 25 ноември.

Събитието ще продължи присъствено на 26 ноември с кръгла маса с фокус върху еволюцията и структурата на въздействието с присъединяване на водещи публицисти, социолози, комуникатори и бизнес водачи от разнообразни браншове. По време на втория ден от събитието ще бъдат наградени и най-хубавите участници в студентския конкурс. Присъствената част стартира от 15:00 ч. в 2020 Event Space, бул. " България " 1.

Следете и страницата на, където ще бъдат показани участниците в полемиката на 26 ноември, ще бъде оповестена спомагателна информация за студентския конкурс, както и значими елементи по какъв начин може да станете част от онлайн самодейностите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР