На 25 и 26 март в Народния театър Иван Вазов“

...
На 25 и 26 март в Народния театър Иван Вазов“
Коментари Харесай

Санчо Финци се среща със зрителите след премиерата си в Народния театър

На 25 и 26 март в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ ще се състои българската премиера на спектакъла „ Един кон влезнал в бар “, който е копродукция на три водещи европейски театрални институции -  Дойчес Театър - Берлин, Залцбургски фестивал и Бургтеатър, Виена.

След представлението на 25 март всички фенове са поканени да останат в залата за диалог с екипа. В него присъединяване ще вземат режисьорът на спектакъла Душан Парижек и актьорите Самуел Финци и Катлийн Моргенайер. Разговорът ще се организира на български език, а негов модератор ще бъде Явор Гърдев, оповестиха от Народния.

" Практиката да се организират отворени диалози след разнообразни представления е постоянно срещана в голям брой театрални институции.

Воден от разбирането, че това е добра опция за среща сред феновете и създателите, надграждаща театралното прекарване с спомагателни нюанси, екипът на Народния спектакъл ще продължи с напъните да предлага диалози с артистите след всички български и интернационалните министър председатели на сцените си, след юбилейни постановки и други отличителни мотиви в програмата ", споделиха от трупата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР