На 25 февруари стартира Третият вечерен турнир на ИТЛ, а

...
На 25 февруари стартира Третият вечерен турнир на ИТЛ, а
Коментари Харесай

ИТЛ стъпва на Green set кортовете в Tech Sport

На 25 февруари започва Третият вечерен шампионат на ИТЛ, а хазаин на конкуренцията ще бъде тенис клуб Tech Sport в София тех парк. Той е измежду най-новите тенис комплекси в
столицата и беше открит със съревнование на Интерактив тенис на 16 септември 2017 година Днес мястото е желано от играчите, тъй като е от дребното, които оферират Green set
настилка. Това е публична настилка на ATP от повече от 25 години, като на нея се организират надпревари за ATP и WTA, за купа „ Дейвис “, Фед Къп и олимпийските игри.

Green set е подобаваща за всевъзможен вид играчи и стилове, тъй като топката отскача съвършено. Освен това пластовете й поемат натоварването от гърба и ставите, с което рискът от контузии става най-малък. Неслучайно ползата към Третия вечерен шампионат е голям, а местата в схемата при начинаещите към този момент са заети. Желаещите да играят при приблизително напредналите и напредналите към момента могат да се запишат, само че уредниците от Интерактив тенис ги приканват да побързат, с цел да не се наложи да чакат идващия шампионат.

Крайният период за поръчки за присъединяване при приблизително напредналите е 1 март, а при напредналите – 8 март.

Tech Sport ще предложи на най-хубавите дилетанти от София четири хард корта на закрито. Безупречната настилка ще даде късмет на играчите от ИТЛ да се допрян до професионалния тенис и да покажат най-хубавото от себе си. Повечето от тях към този момент влязоха в добра форма и се чакат оспорвани мачове с чудесно качество.

Повече детайлности на Интерактив тенис и за записването за шампионатите можете да намерите на уеб страницата на лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР