На 25 декември, събота, ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл

...
На 25 декември, събота, ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл
Коментари Харесай

Президентът и съпругата му се срещнаха с деца, които участват в тазгодишния концерт "Българската Коледа"

На 25 декември, събота, ще бъде излъчен обичайният благотворителен театър „ Българската Коледа “ под патронажа на президента Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева. Концертът ще стартира в 20 часа в ефира на bTV и Българското национално радио.

Изявени български актьори, музиканти, спортисти, публицисти и общественици ще поддържат с присъединяване си благотворителната самодейност в помощ на децата в неволя. Тази година 19-ото издание на „ Българската Коледа “ е отдадено на децата, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Днес президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева се срещнаха с деца и актьори, които вземат участие в концерта, с цел да им благодарят за поддръжката към благородната идея.

„ Подкрепата за „ Българската Коледа “ е израз на съпричастност освен към ориста на децата в неволя, само че и за напъните на лекарите, които се грижат за тях, и на родителите, които безрезервно се борят за по-доброто им бъдеще. С гения си посланиците на благотворителната самодейност сплотяват всички сърцати българи, които оказват помощ за идеята “, сподели Радев в диалога си с участници в концерта.

Тази година в благотворителния концерт на сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ се включват обичани български музиканти, измежду които Графа, Веско Ешкенази, БТР, Любо Киров, Белослава, Дони и Нети, „ Фондацията “, Тони Димитрова, Росица Кирилова и група „ Жестим “, Дара Екимова и Никола Тодоров.

Участие ще вземат и детска вокална група „ Бон-Бон “, ученици на „ Voice Academy “, българските участници в детската Евровизия Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, детска вокална група „ Нови гласове “ от Търговище, Национално учебно заведение за танцово изкуство и учениците от Първа британска гимназия.

От сцената послания ще насочат известни публицисти, спортисти, медици, общественици. Деца, подкрепени от „ Българската Коледа “, ще опишат за своите старания и фантазии.

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще са актьорите Павел Иванов и дребната Ая Алексиева. Зрителите могат да поддържат идеята с изпращане на текстово известие на номер 1117.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР