На 25 април ще се проведе конкурсът Мистър София“ 2018.

...
На 25 април ще се проведе конкурсът Мистър София“ 2018.
Коментари Харесай

Христо Генков: Борбата Е По-Важна От Триумфа

На 25 април ще се организира състезанието „ Мистър София “ 2018. Secret.bg като медиен сътрудник на събитието ще ви срещне с всеки един от кандидатите за купата в блиц-интервю. 

Представи се:

Здравейте, споделям се Христо Генков, на 26 години. В момента последвам магистратура в УНСС

С какво се занимаваш?

Работя като управител в хотелски комплекс, разправям се интензивно със спорт, също по този начин с образуване на спортни събития и стратегии за водене на здравословен метод на живот. Опитвам се да върша и частен бизнес, разрастващ се в областта на биологичното земеделие, а неотдавна имам и ново амплоа – това на модел, постоянно взимам и епизодични функции в сериали.

 Как поддържаш тялото си?

Стриктен хранителен режим, двуразови тренировки във фитнеса и отвън него. Като цяло с доста дисциплинираност и неизменност. Смятам, че най-хубавата инвестиция, която вършим е в самите себе си – тя е с най-хубавата рента, тъй като никой не може да ни я отнеме! Никой не може да отнеме знанията, уменията и опита ни, а точно те ще са факторът за нашата стойност.

Участвал ли си на други състезания?

Да, вземал съм участия и на други състезания. Преди няколко месеца се явих на един от най-хубавите състезания за хубост и съблазън – Best Erotic Model Bulgaria, от него си потеглих с премия за най-секси тяло.

Защо реши да участваш в този конкурс?

Реших да вземам участие, освен поради предизвикването, опциите и страстта, която носи състезанието. Мисля, че „ Мистър София “ е един от най-престижните конгреси за мъжка хубост и изцяло лъчение. За мен е и един от смислените състезания, в които може да оставиш нещо след себе си, също по този начин и да бъдеш добър модел за подражателство.

Как би трябвало да наподобява един мистър?

Един мистър, с цел да бъде същински подобен, за мен би трябвало да има огромен набор от качества. Добре поддържан, внушителен, образован, с верни пропорции и симетричност, харизматичен, почтен, самонадеян и неустрашим. Разбира се, не се изчерпват до тук, качествата на един същински мъж.

 555565

С какво се отличаваш от другите кандидати?

Всеки от кандидатите се отличава с разнообразни качества, строго самостоятелни за него, не познавам останалите участници към момента и точно журито ще реши, кой с какво и по какъв начин се отличава от другите. За себе си мога да кажа, че с изключение на качествата, които изброих, мисля, че имам доста добра съразмерност и естетика сред вътрешната и външна хубост.

Победата или присъединяване е по значимо за теб?

Ще изтъквам създателя на актуалните Олимпийски игри Пиер дьо Кубертен – „ Важна е не успеха, а присъединяване “. Важно в живота е не триумфът, а битката. Разбира се, това не значи, че не желая и първото място.

На какво си подготвен за успеха?

Във всяко съревнование аз давам всичко от себе си – разпределям се постоянно на 100 %. Златните медали не са направени от злато, а от пот, увереност и храброст. Очаквам и доста провокации, за които мисля, че съм подготвен.

Какво очакваш да ти донесе състезанието?

Очаквам непредвиденото! Очаквам да ми донесе най-вече позитивни и ползотворни моменти, страст и мотивация.

 555565
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР