На 25 април ще се проведе конкурсът Мистър София“ 2018.

...
На 25 април ще се проведе конкурсът Мистър София“ 2018.
Коментари Харесай

Кирил Славов: И Хората С Увреден Слух Имаме Потенциал

На 25 април ще се организира състезанието „ Мистър София “ 2018. Secret.bg като медиен сътрудник на събитието ще ви срещне с всеки един от кандидатите за купата в блиц-интервю. 

Представи се:

Казвам се Кирил Славов, на 25 години от град София. В момента съм студент последна година в Софийски Университет „Свети Климент Охридски“, компетентност: Специална педагогика.

С какво се занимаваш?

Част съм от екипа на неправителствена организация JAMBA – Career for all. Помагаме на хора с увреждания да се включат по-лесно в пазара на труда. Също по този начин съм заместник-председател на Младежката организация към Съюза на глухите в България.

Как поддържаш тялото си?

Редовно спортувам, практикувам фитнес и професионално с волейбол.

Участвал ли си на други състезания?

Да, взел участие съм и съм печелил няколко състезанието. През 2016-а завоювах състезанието “Мистър Тишина България “, През 2017-а станах първи в “Mister Deaf Bulgaria ”. Бил съм и на два международни състезанието – „ Miss & Mister Deaf World “ в Прага, Чехия и „ Miss & Mister Deaf Star “ в Париж, Франция, където се класирах трети из сред 28 участници от целия свят.

 555565

Защо реши да участваш в този конкурс?

За мен е доста значимо да покажа, че хората с повреден слух, като мен, в действителност имат капацитет. В международен проект вземат участие наедно, време е да се случи и в България.

Как би трябвало да наподобява един мистър?

Със сигурност, би трябвало да дава отговор на избран растеж, да има капацитет да показа България по най-хубавия метод на международния конкурс. Трябва да има добре поддържано тяло и личен жанр, който да го отличава от останалите.

С какво се отличаваш от другите кандидати?

Имам опит на подиума и на други международни състезания. Това постоянно си проличава и оказва помощ.

Победата или присъединяване е по значимо за теб?

Победата, тъй като в случай че аз победя, това би трансформирало напълно настройките към глухите модели в България.

На какво си подготвен за успеха?

Готов съм да бъда себе си, да се покажа подобен, какъвто съм.

Какво очакваш да ти донесе състезанието?

Вярвам, че който и да завоюва, ще получи добавена стойност от състезанието. Моите персонални упования са да се доближа с още една крачка до международната фешън сцена, а за какво не и да печеля международен конкурс!

 555565
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР