На 25.01., в 20.00 часа вечерта настъпва Пълнолуние в знака

...
На 25.01., в 20.00 часа вечерта настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние в Лъв: Напрежение за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион

На 25.01., в 20.00 часа вечерта настава Пълнолуние в знака Лъв. Тогава Луната застава в точна съпротива със Слънцето във Водолей. Оста Лъв-Водолей дава отговор за заниманията с другари, флиртовете, обществените контакти, демонстрацията на гении и ексцентричността. Заради събитието е доста евентуално на 25.01. и 26.01. да имаме спор точно в тези сфери от живота ни.

Възможно е да са опълчени егото и съзнателните ни стремежи (Слънцето) и възприятията и подсъзнателните ни потребности (Луната). Много е значимо да се стараем да намерим вътрешния си баланс, с цел да не прекалим, нито с едното, нито с другото и по този метод да затормозим връзките си с близките.

Ако излизаме по обществени събития съществува риск да се увлечем и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, по този начин и с прекомерното преиграване.

От друга страна ще сме свръх прочувствени и ще реагираме преждевременно, като кажем или създадем неща, за които след това да съжаляваме. Добре е също по този начин да сме деликатни с флиртовете и закачките, с цел да не подведем някого, на който държим.

Най-напрегнат ще бъде интервалът към Пълнолунието за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Скорпион и Телец, както и за хората с Асцендент и персонални планети в тези знаци. Възможно е те да се скарат с непосредствен до тях човек за нещо не изключително значително.

Огнените знаци Стрелец и Овен е доста евентуално да имат любовни безредици и да търсят близостта на човек, който харесват. Много е значимо да са деликатни да не прекалят и да притиснат другия прекомерно, оставяйки го без задоволително пространство.

Водните знаци Риби и Рак е добре да внимават с алкохола, храните и напитките, които употребяват, с цел да не получат здравословни неразположения в следствие.

Земните знаци Козирог и Дева ще са мощно ангажирани с публичния си имидж и дълго ще проучват усещането, което оставят на близките.

При въздушните знаци Везни и Близнаци съществува рискът да се скарат с сътрудник, за това е значимо да са умерени в приказките и реакциите си.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР