На 24 юни СДВР е изпратила разпореждане до заместник-кмета на

...
На 24 юни СДВР е изпратила разпореждане до заместник-кмета на
Коментари Харесай

СДВР с писмо до Васил Терзиев: Промените по Патриарха са незаконни

На 24 юни Столична дирекция на вътрешните работи е изпратила предписание до заместник-кмета на Столична община господин Илиян Павлов да извърши Определение на Върховния административен съд (ВАС), като прекрати въвеждането на нова организация на придвижване по булевардите “Витоша “ и “Патриарх Евтимий “, и ул. “Проф. Фритьоф Нансен ".

В разпореждането се показват наложителни за осъществяването дейности. Едно от тях – със период до 27 юни – касае обезопасяване на секторите по посоченото трасе.

На идващия ден отдел " Пътна полиция “- Столична дирекция на вътрешните работи е изпратил и сигнално писмо до кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура господин Васил Терзиев, с което го уведомява, че положените нова маркировка, пътни знаци и преградни уреди не са построени според настоящото законодателство в Р България и не дават отговор на реда и изискванията за организация на придвижването по пътищата, отворени за публично прилагане. Изисква се в къси периоди столичният отдел " Пътна полиция “ да бъде известен за подхванатите дейности, произлизащи от член 3, алинея 1 от ЗДвП. В умозаключение в сигналното писмо до столичния кмет се показва, че в случай че не се получи отговор за подхванати дейности, отдел " Пътна полиция “ ще приложи пълномощията си според член 165, ал.1, т. 3 от ЗДвП.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР