На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в еталон

...
На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в еталон
Коментари Харесай

Време е за най-важното обаждане със смразяващия „Черният телефон“ на Скот Дериксън и Итън Хоук

На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в пример за жанра Blumhouse и майсторът на страховитото Скот Дерикъсн(Дяволът в Емили Роуз, Sinister, Доктор Стрейндж)ни провокират в киносалоните, да отговорим на позвъняването на напрегнатия хорър трилър Черният телефон. Вдъхновен от едноименния роман на Джо Хил, който е заслужен правоприемник на татко си – Краля на ужаса Стивън Кинг, филмът ще изправи феновете пред маската на безсърдечен сериен палач на деца, в чиято роля влиза номинираният за „ Оскар “ Итън Хоук.

Фини Шоу (Мейсън Теймс) е срамежливо, само че интелигентно 13-годишно момче, което е отвлечено от садистичен палач (Хоук), който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на голям брой деца помещение се намира остарял телефонен уред, който от дълго време е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон ненадейно звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предходните жертви, които са твърдо решени да не позволен да го споходи същата зла орис, каквато е застигнала тях самите.

Въпреки че смесва свръхестествени детайли с тропите на трилър със сериен палач, Черният телефон изрично излиза от рамките на жанровите клишета и споделя страшна, само че вълнуваща история, изследваща тематиките за неизбежността на порастването, прочувствената трудност и болките на детството, както и невероятната дарба на децата да превъзмогват нещастия. Готови ли сте с цел да се потопите в най-мрачните кътчета на човешката душа и схващане? Ако ви стиска, отговорете на позвъняването на Черният телефон този юни, единствено в кината.

Режисьор на Черният телефон е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наедно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния роман на Джо Хил. В функциите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и други

Черният телефонви предизвиквада приемете позвъняването – от 24 юни единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР