На 24 юли 2018г. Регионална библиотека „Гео Милев“ представи изложбата

...
На 24 юли 2018г. Регионална библиотека „Гео Милев“ представи изложбата
Коментари Харесай

Млада монтанчанка подреди втора самостоятелна изложба в регионална библиотека Гео Милев-Монтана

На 24 юли 2018г. Регионална библиотека „ Гео Милев “ показа изложбата „ Живопис “ – остаряла градска архитектура и акварелен пейзаж през погледа на художничката Кристина Василева. Директорът на библиотеката Анелия Иванова-Тодорова откри изложбата и показа Кристина Василева като млад художник, само че с забавен взор към света, който прозира в дребните елементи на нейните картини. Някои от творбите й са прочувствени и въздействащи, други са нереални, а тематиките са загатнати по този начин, че въображението единствено да ги дорисува.
В наличието на многочислена публика- другари и посетители, художничката показа своето светоусещане, което е въодушевило прелестните й произведения. Тя благодари на уредниците и гостите на събитието.
Това е втората независима галерия на Кристина Василева, само че показаните 17 картини са основани особено за актуалната експозиция.
Кристина Василева е от гр. Лом. Завършила е „ Живопис “ във Факултета по изобразителни изкуства във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “, специализирала е мултимедиен дизайн и връзки в Орхус, Дания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР