На 24 октомври (вторник) от 20:00 часа Мая Нешкова ще

...
На 24 октомври (вторник) от 20:00 часа Мая Нешкова ще
Коментари Харесай

Ден ни дели от големите концерти на Лили Иванова в НДК

На 24 октомври (вторник) от 20:00 часа Мая Нешкова ще зарадва своите фенове с огромен концерт в зала 1 на НДК.

Лили Иванова ще изнесе два грандиозни концерт в зала 1 на НДК. Те са част от националното турне на оперната прима, под надпис „ За пълноценни мигове с музиката “ – 25 и 26 октомври от 20:00 часа.

Спектакълът „ Тотална вреда “ на „ Метеор “ в ДНК можете да гледате в четвъртък (26 октомври) от 19:30 часа. „ Тотална вреда “ е комедия за вредата, която си нанасяме, живеейки. За любовта, хубостта, изкуството. 

В същия ден от 19:00 часа в книжовен клуб „ Перото “ ще бъде показан романът на Юлияна Величковска – „ Годишни времена “. „ Книгата привнася нова есенция в македонската прозаичност, като лют десерт за литературните гастрономи. Десертът припомня на вкусните бабини гозби и по малко налютява “.

Книгата „ Наръчник за поетично митологизиране на града “ на Захари Захариев ще бъде показана в петък (27 октомври) от 18:00 часа в книжовен клуб „ Перото “.

„ Повече не или по този начин нареченият Бернхард “ припомня на лекция и театрално проучване, в което методът е фокусиран върху слагането под въпрос: на държавното, на националното, на общественото, на институциите, на премиите, на финансовите връзки, на другарствата, на днешното. В театралното деяние деликатно проникват евентуалното, вероятното и съвременността – 28 октомври (събота) от 19:30 в ДНК – пространство за актуален танц и пърформанс.

Премиера на кино лентата „ Дамасцена “ чака всички кино-маниаци в понеделник (30 октомври) от 19:30 часа в уютния салон на кино „ Люмиер “.

Балканските рок митове " Сребърни криле ", Шкумбата и другари ви канят на неповторимия театър „ Рокендрол и смях до рев “ – 31 октомври (вторник) от 20:00 часа в зала 1.

В последния ден на месеца от 19:00 часа в „ Перото ", Десислава Томова ще показа книгата си „ Хронографът на лекар Коен “. Авторката разказва с доста финес нестабилния свят на душeвността, особено тази на Рени, която са хипнотизирали, само че също по този начин самата тя се хипнотизира по някакъв метод с цел да сътвори един свят, в който се смесват усещанията с желанията и възприятията с опита.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР