На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на

...
На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на
Коментари Харесай

Галин с ново 20 за смъртта на Денис Теофиков

На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от гибелта на младия реализатор Денис Теофиков. По този мотив и сътрудника му Галин влезе в размишлявания към нелепата преживелица в края на 2021-а. „ Не имам вяра, че той го е направил самичък. Денис беше доста щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше обикновено, все нещо се качваше на стола… “, разказва сътрудника си Гальо, представен от hotnews.bg.

Според Галин връзките сред реализатор и артист от време на време са обтегнати. „ Със сигурност съм придирчив, само че не съм непоколебим по отношение на моите реализатори “, споделя продуцентът, само че отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не би трябвало да се нарушават.

С приближаването на годишнината от гибелта на надарения Денис Теофиков се заприказва и за концерт в негова памет. Попитана по тематиката поп фолк певицата Кали, която е доста близка със фамилията на починалия артист споделя, че не знае за такава демонстрация, само че отбелязва, че тематиката към момента е прекомерно сензитивна за околните му. " Денис за мен е живот. Той постоянно ще остане жив и освен в моето сърце. За жал, до необятната аудитория съумя да доближи дребна част от неговия гений “, споделя изпълнителката на " 4-4-2 ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР