На 24 ноември Атина ще стане домакин на серията ,

...
На 24 ноември Атина ще стане домакин на серията ,
Коментари Харесай

Mastercard Fintech Engage: Атина приветства второто събитие от Европейската инициатива за подпомагане на финтех компании от Балканския регион

На 24 ноември Атина ще стане хазаин на серията, в която финтех компании от Балканите могат да аплайват за място във финалния кръг на световната стратегия. Събитието стартира в четвъртък със съревнование за новаторски компании от Балканския район, които ще имат опцията да показват своя бизнес проект, планове и да разпространяват работата си пред водачи във финансовия бранш, финтех компании, вложители и venture capital фондове. Двете компании, които се откроят в презентациите си в Атина, ще имат опцията да се състезават в главното събитие, което ще се организира в Берлин през 2023 година и ще събере спечелилите от всички районни събития за огромната премия: място във финалната фаза на асортимент на Start Path на Mastercard – световна самодейност за даване на оперативна поддръжка и комерсиалния опит на Mastercard, нужни за развиването на започващите компании във финтех бранша.

Регистрацията за България в отворена на платформата.

В допълнение към надпреварата, Mastercard Fintech Engage в Атина включва и панели с създатели на стартъпи, висши ръководители на световни софтуерни компании, venture capital фондове, както и представители на банките и държавното управление в Гърция, Кипър, Малта, Румъния, България, Сърбия и Израел. Основната тематика на полемиките ще бъде ролята, която платежната промишленост ще играе в метавселената и набирането на финансиране. В допълнение, финтех специалисти и участници в Start Path ще споделят личните си истории за триумфи след включването им в програмата и опита си в работата с мрежата от основни заинтригувани страни от екосистемата в района.

„ Иновациите са в основата на всичките ни действия в Mastercard. Финтех екосистемата на Балканите показва забележителен напредък през последните години и ние се гордеем, че интензивно поддържаме започващите компании да порастват и да имат позитивно влияние върху обществото със своите новаторски решения. Очакваме с неспокойствие срещата със експерти и представители на бранша от България, които ще създадат идващите огромни крачки за промишлеността и ще дефинират бъдещите трендове ", добавя Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Поканата за присъединяване в състезанието е отворена за започващи финтех компании от Гърция, Кипър, Малта, Румъния, България, Сърбия и Израел. Повече информация и регистрация, която дава достъп до събитието, можете да извършите тук:

За Mastercard:

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com е софтуерна компания в промишлеността за световни заплащания. Тя оперира с най-бързите платежни способи в света, свързва консуматори, финансови институции, търговци, държавни управления и бизнеси допълнително от 210 страни и територии. Продуктите на Mastercard дават решения за ежедневните пазарни действия – като да вземем за пример извършване на покупки, пътешестване, управление на бизнес и ръководство на финансите – елементарно, по-сигурно и дейно за всички. Последвайте в Twitter @MastercardNews, включете се в полемиката Beyond the Transaction Blog и последвайте последните вести на Engagement Bureau.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР