На 24 ноември Атина ще стане домакин на серията Mastercard

...
На 24 ноември Атина ще стане домакин на серията Mastercard
Коментари Харесай

Атина ще бъде домакин на серията Mastercard Fintech Engage

На 24 ноември Атина ще стане хазаин на серията Mastercard Fintech Engage, в която финтех компании от Балканите могат да аплайват за място във финалния кръг на световната стратегия Start Path.

Събитието стартира в четвъртък със съревнование за новаторски компании от Балканския район, които ще имат опцията да показват своя бизнес проект, планове и да разпространяват работата си пред водачи във финансовия бранш, финтех компании, вложители и venture capital фондове.

Двете компании, които се откроят в презентациите си в Атина, ще имат опцията да се състезават в главното събитие, което ще се организира в Берлин през 2023 година и ще събере спечелилите от всички районни събития за огромната премия: място във финалната фаза на асортимент на Start Path на Mastercard – световна самодейност за даване на оперативна поддръжка и комерсиалния опит на Mastercard, нужни за развиването на започващите компании във финтех бранша.

Регистрацията за България в отворена на платформата тук.

В допълнение към надпреварата, Mastercard Fintech Engage в Атина включва и панели с създатели на стартъпи, висши ръководители на световни софтуерни компании, venture capital фондове, както и представители на банките и държавното управление в Гърция, Кипър, Малта, Румъния, България, Сърбия и Израел. Основната тематика на полемиките ще бъде ролята, която платежната промишленост ще играе в метавселената и набирането на финансиране. В допълнение, финтех специалисти и участници в Start Path ще споделят личните си истории за триумфи след включването им в програмата и опита си в работата с мрежата от основни заинтригувани страни от екосистемата в района.

„ Иновациите са в основата на всичките ни действия в Mastercard. Финтех екосистемата на Балканите показва забележителен напредък през последните години и ние се гордеем, че интензивно поддържаме започващите компании да порастват и да имат позитивно влияние върху обществото със своите новаторски решения. Очакваме с неспокойствие срещата със експерти и представители на бранша от България, които ще създадат идващите огромни крачки за промишлеността и ще дефинират бъдещите трендове ", добавя Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Поканата за присъединяване в състезанието е отворена за започващи финтех компании от Гърция, Кипър, Малта, Румъния, България, Сърбия и Израел. Повече информация и регистрация, която дава достъп до събитието, можете да извършите тук. 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР