На 24 ноември 2019 година около 14:00 часа на път,

...
На 24 ноември 2019 година около 14:00 часа на път,
Коментари Харесай

Екшън в Плевенско: Полицейска гонка с непълнолетни

На 24 ноември 2019 година към 14:00 часа на път, свързващ село Ясен със село Дисевица и отбивка за село Крушовица чиновници на ЗЖУ- Плевен подават сигнал със стоп палка по пример на движещ се към село Дисевица "Опел Вектра ". Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Водачът на автомобила обръща посоката си на придвижване и навлиза в земен път към някогашната рафинерия "Плама ". Служителите го последват със включена светлинна и звукова сигнализация. След към 250 метра предния похлупак на лекия автомобил се отваря и водачът губи надзор над ръководството. Автомобилът излиза вдясно по посоката си на придвижване на пътя и стопира. От него излизат двама и побягват.

От извършените заградителни мероприятия наоколо са открити и арестувани 16-годишен и 15-годишен, и двамата от село Дисевица. Извършен е оглед, при който се открива, че автомобилът е претрупан с към 1,5 куб. м. дървесина без годна горска марка. Водач на „ Опел “-а е автомобила е 16-годишният.

Окошариха петима за противозаконна сеч

Справка е изяснила, че е недееспособен и ръководи МПС в едногодишен период от наказването му по административен ред. Непълнолетните са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. За случая е известен прокурор и е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.235 от Наказателен кодекс и чл.343 „ в “ от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР