На 24 май фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж Башур

...
На 24 май фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж Башур
Коментари Харесай

Емилия бързо забрави траура. Вижте как!

На 24 май фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж Башур катастрофираха, на 27 водачът на автомобила – Феди Башур, който е и наследник на предприемача, умря, а на 30-и момчето бе заровено.

След като бе оповестила,че участията й са прекратени за безграничен интервал, пайнерката смъкна възбраната едвам две седмици след неприятните събития, видя HotArena.

Блондинката стартира да си разгласява в Инстаграм чифтове обувки и нови тоалети, които е прибавила към дрешника си. Едните чепици на ток са на Алберта Ферети, а другите на Долче и Габана. На третия кадър пък Емилия е облякла дълго сако, което стои като рокля, което е с марка Карън Милън.

Феновете й не стопират да разясняват, че евентуално с тези снимки любимката им се завръща на сцената. Такова нещо в другите й профили в обществената мрежа не е оповестено.

По-скоро певицата е приела предизвикването на фрийленсър стилистката Антония Йорданова да показа в няколко следващи поста, под формата на „ фешън дневник “, на какви международни марки залага Емилия, когато става дума за обувки и облекла.

За критиците обаче фрагментите съставляват завършек на траура на годеницата на Жорж Башур. За тях е извънредно грозно след случая, който взе за жертва синът на сякаш най-голямата й обич, да разгласява материални придобивки, с които краси визията си, все едно е някоя кифла.

Впечатление на коментаторите направи появяването на Емилия на погребението на Феди Башур, която беше без грим, само че пък покатерена на ултра висок ток, извънредно несъответствуващ за сходни трагични мероприятия. Това бе счетено за безгранична дивотия, за каквато се приема и последните й фотоси в Инстаграм на обувки и дрехи…
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР