На 24 март, в Областна администрация Плевен, Демакс“ АД, София

...
На 24 март, в Областна администрация Плевен, Демакс“ АД, София
Коментари Харесай

Областна администрация Плевен получи изборните книжа за изборите на 2 април

На 24 март, в Областна администрация Плевен, „ Демакс “ АД, София достави изборните бумаги, съоръжение за видеонаблюдение и ролки с хартия за машинно гласоподаване по отношение на произвеждането на избори за народни представители на 2 април.

Това стана в наличието на представител от техническия екип за реализиране на организационно-техническа подготовка за производство на изборите, под управлението на основния секретар на Областна администрация Ирена Христова, началник на екипа и представители на РИК -15 Плевен.



На 27 март, понеделниксе чака да дойдат печатите на секционните изборни комисии/ преносимите секционни изборни комисии. В същия ден по утвърден от Областния шеф на Област Плевен Иван Петков график, от 13:00 часа, в зала „ Плевен “ на Областна администрация ще стартира раздаването на изборните бумаги и материали дружно с печатите на единайсетте общини от Област Плевен.

На 28 март в 8:00 часа в плевенската печатница „ ЕА “ ще се реализира предаването на изборните бюлетини на упълномощени представители от Областна администрация Плевен и представители на РИК-15 Плевен. Създадена е нужната организация по обезпечаване на защита от Министерство на вътрешните работи при превозване на бюлетините до постройката на Областна администрация Плевен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР