На 24 март, точно в 20.30 часа, ще изгаснат светлините

...
На 24 март, точно в 20.30 часа, ще изгаснат светлините
Коментари Харесай

Жилищен комплекс във Варна остава на свещи за час утре, вижте защо

На 24 март, тъкмо в 20.30 часа, ще изгаснат светлините на жилищен комплекс  във варненския квартал " Бриз “ в символ на съпричастност към климатичните промени, които заплашват бъдещето на планетата. 60 свещи ще осветят алеите и ще основат неповторима атмосфера в комплекса. С 60 минути " на мрачно “ жителите на комплекса ще изпратят обръщение за съпричастност към климатичните промени и отговорност за бъдещето, като се включват  в " Часът на земята “.

В комплекса, който е от затворен вид, живеят хора от разнообразни националности – Франция, Швеция, Русия, Съединени американски щати и България. Всички те ще покажат, че мислят за бъдещето на планетата, като поддържат " Часът на Земята “.

Всеки може да поддържа идеята като просто загаси осветлението в личния си дом за 60 минути тази събота!

Най-мащабната природозащитна самодейност в света " Часът на Земята “ има десетгодишна традиция. Идеята се ражда през 2007 година, когато милиони хора от целия свят алегорично гасят осветлението в домовете си за един час, а административни здания притъмняват фасадите си. Така всички насочваме апел за по-устойчиво бъдеще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР