На 24 март 2023 година от 11:00 часа, в Съдебната

...
На 24 март 2023 година от 11:00 часа, в Съдебната
Коментари Харесай

Годишно отчетно събрание се проведе в Окръжен съд - Плевен

На 24 март 2023 година от 11:00 часа, в Съдебната палата в град Плевен, се организира Годишно отчетно заседание на Плевенски областен съд.

На събранието беше показан докладана ръководителя на съда - арбитър Весела Сахатчиева, за работата на окръжния и районните съдилищата в правосъдния регион, за миналата 2022 година.

Сред присъстващите на Годишното отчетно заседание, с изключение на съдии от Окръжен съд Плевен и ръководители на районни съдилища от правосъдния регион, бяха и заместник-председателят на Апелативен съд град Велико Търново - арбитър Христина Даскалова, заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура Плевен - господин Венцислав Фердинандов, ръководителят на Административен съд Плевен - арбитър Даниела Дилова, ръководителят на Адвокатска гилдия град Плевен - господин Ивайло Арнаудов и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Плевен - старши комисар Веселин Вътов.

Председателят на Окръжен съд - Плевен, показа в обобщение отчета на съда, като означи трендовете формирали се на база предходните три години в работата на окръжния съд и на районните съдилища от правосъдния регион, направи заключения за постъпилите и прегледани каузи през отминалата отчетна година, като очерта по-важните въпроси и цели, които седят пред Окръжен съд - Плевен и през актуалната 2023 година.

Съдия Весела Сахатчиева поздрави всички съдии и правосъдни чиновници за положените старания и постигнатите позитивни резултати през миналата 2022 година, като им пожела здраве и да запазят високото качество на работата си и през актуалната година.



Поздравителни адреси бяха изпратени от Областния шеф на Област Плевен господин Иван Петков, от ръководителя на Административен съд - Плевен и от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи град Плевен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР