На 24 и 25 юни в Интер експо център в

...
На 24 и 25 юни в Интер експо център в
Коментари Харесай

ON! Fest събира почитатели на градската култура този уикенд в София

На 24 и 25 юни в " Интер експо център " в София ще се организира фестивалът за градска просвета ON! Fest. Той събира на едно място почитателите на компютърните и настолните игри, почитателите на манга и аниме културата, почитателите на рисковите спортове, музиката и графитите в градска среда и всички, искащи да пробват по нещо ново.

Фестивалът е разграничен тематично по зони: ON! Sport, ON! Street, ON! Anime, ON! Gaming, ON! Tube.
В спортната зона всеки клиент може да вкуси адреналина от рисковите спортове в градска среда, като се опитва в някоя от многото дисциплини: скачане върху въздушна възглавница, балансиране върху лента, опъната над земята, танцови стъпки върху лонгборд, лупинги от място и доста други. Зрелищно шоу и майсторски класове с една от най-прогресивните паркур и фрийрън групи в света - Storror от Англия, чакат посетителите на тази зона. Те са в България и с цел да показват най-новия си филм, документиращ приключенията им по покривите на азиатски небостъргачи, Roof Culture Asia.

Заедно със Storror уроци за начинаещи и напреднали ще дава и Илко Илиев от Freerun BG, добил известност около огромната премия от Ню Йорк за кино лентата, сниман с дрон, 2DRun.

 Брейк танци, надпревари и уроци с посетители от Украйна и Полша, бодиарт и графити състезания и целодневно музикално Block празненство навън са разполагаем на посетителите в ON! Street зоната. За всички изкушени от бързите скорости в тази зона е и двукратният европейски първенец по дрифт Алекс Язов–Матрицата. Той дружно с сътрудниците си от Mirafiorri team ще показват шоуто си " Дрифт безредица ", а късметлии ще могат да се возят с тях в дрифт автомобила.

Почитателите на компютърните игри могат да мерят сили на високотехнологични машини в отворени шампионати на повърхност от над 4500 кв.м по FIFA 17, Hearthstone, Dota 2, LoL, CS:GO или да срещнат най-хубавите от Югоизточна Европа, идващи у нас за най-значимото състезание по е-спорт в района, на което България е хазаин – ESL Southeast European Championship. Към ON! Gaming зоната се прибавят и 200 маси с най-хитовите заглавия измежду настолните игри, измежду които безспорните бестселъри Dixit, Игра на Тронове, Каркасон, Кодови имена, Концепт, Катан и доста други.

Над 200 превъплъщения в герои от комикси, книги, филми и игри, въодушевени от японската поп просвета, ще могат да видят посетителите на фестивала на най-голямото събитие за манга и аниме просвета в България – форумът на " Анимес Експо ", който се организира на ON! Fest в ON! Anime зоната. Фотокът дава опцията на всеки изкушен да се озове виртуално в магичния свят на игрите, а уроци по извънредно нашумелия актуален жанр в корейските танци, кей-поп, предлага на любопитните нови умения на сцена.



Шампиони по косплей от Италия, Индонезия и Бразилия ще изберат най-внушителното българско преобразяване, което ще изпрати щастливеца на най-значимия и огромен конгрес по косплей в света – Japan Expo 2018. Лекции и демонстрации за направа на специфични атрибути към костюмите като брони, оръжия и корони, умни трикове при грима и прическите, както и актьорско преобразяване и осъществяване на сцена са включени в двудневната стратегия на фестивала.

За културния феномен на влогърството, или по какъв начин за 24 часа се вършат 50 000 гледания на лично авторско клипче в интернет, ще опишат момчетата от ПАКТА. Отворена сцена и за нови гении във влогърството предлага ON! Fest в новосъздадената си ON! Tube зона.

Дръм машина, която се задейства и основава музика под стъпките на брейк танцьори; уроци по Dj продуциране; VR графити; гийк сцена с музикални осъществявания по тематики от игри и доста награди чакат посетителите. Пълната стратегия на събитието, можете да следите тук, билетите са в предварителна продажба тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР