На 24 и 25 февруари т.г. ще се проведе 38-то

...
На 24 и 25 февруари т.г. ще се проведе 38-то
Коментари Харесай

Община Казанлък ще участва на туристическо изложение

На 24 и 25 февруари т.г. ще се организира 38-то издание на Международното туристическо ревю “ВаканцияСПА ”. Община Казанлък ще взе участие със личен щанд, централно позициониран против този на Министерството на туризма и заемащ повърхност от 24 кв.м. Щандът ще бъде отворен от три страни и ще сложи акцент върху културно-историческия, фестивалния и балнео и СПА туризъм.  

За първи път в представянето си на “ВаканцияСПА ЕКСПО ” казанлъшкият щанд ще бъде взаимен сред Общината и екипа на изграждащия се сега 5-звезден СПА и балнеокомплекс на територията на община Казанлък край минералните бани в с. Овощник.  
Чудомировите празници в Казанлък ще са разноцветност от културни начинания
“Тазгодишните празници, отдадени на огромния български хуморист Димитър Чорбаджийски, се обрисува да бъдат пъстра картина от фетиш...
Прочети повече
“През дните на ревюто ще представим Казанлък като красива, цветна и вълнуваща туристическа дестинация посредством предложенията ни през 2022 година за благоприятни условия и събития в дните на Чудомировите празници, Празника на розата и Празниците в долината на тракийските царе. Тази година Празникът на розата ще бъде на 3,4 и 5 юни, а през март стартират Чудомировите празници. Всеки е добре пристигнал в Казанлък освен тогава, само че и целогодишно ”, съобщи кметът Галина Стоянова.  

Предстоящото интернационално туристическо ревю ще бъде под мотото „ Да се върнем към естественото “, като уредник на събитието е ПРИМ ЕКСПО. Изложението ще се организира под патронажа на Министерство на туризма. “Ваканция и СПА ЕКСПО ” е най-мащабният туристически конгрес в България, предопределен за експерти и необятна аудитория. Традиционно присъединяване взимат туроператори, туристически организации, хотели и курорти, държавни и браншови организации, общини, районни и локални препоръки по туризъм и други

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР