На 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо

...
На 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо
Коментари Харесай

Община Свищов за поредна година взе участие в най-престижния туристически форум у нас

На 24 и 25 февруари 2022 година, в Интер Експо Център – София се организира 38-то издание на Международното туристическо ревю „ Ваканция и СПА експо “.

През 2022 година акцентът е подложен върху мотото „Завръщане към нормалното“ / „Back to normal“ и е под егидата на Министерството на туризма. Форума откри министърът на туризма Христо Проданов, а за публична фотография до него се подредиха посланиците на над 10 страни.

След двете най-тежки години в историята на туризма в международен мащаб, в туристическата борса „ Ваканция и Спа Експо “ тази година вземат участие 110 изложители от България, Гърция, Англия, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и други страни. Програмата на форума включва събития, засягащи всички браншове на туристическата промишленост – новите технологии, отбраната на компании и клиенти при рецесии, проблемите с фрагментите и професионалната подготовка, трендовете при основаване на туристически артикули.

Проявата дава неповторима опция общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите оферти с съперниците и да почерпят хрумвания, които да интерпретират в бъдеще.

На щанда на Свищов, екипът на Туристическия информативен център показа красивия дунавски град, посрещайки доста гости и евентуални сътрудници. Община Свищов регистрира, че туризмът се разсънва след пандемията и търсените преживявания и упования на туристите се трансформират. Затова залага от ден на ден на опциите за различен туризъм, като форма на привличане на туристи. Международната борса е чудесна опция за проява на новостите и продан на информация за трендовете в туризма с опция за определяне на ползотворни контакти и създаване на перспективни партньорства.

Голямо е разнообразието от туристически артикули, които промотира Община Свищов за сезон 2022 година Както такива, които показват културното и историческото завещание на района, локалните забележителности, богатия културен календар, по този начин и благоприятни условия за разнообразни типове отмора, местата за настаняване и упражняване на различен туризъм.

Със свои рекламни артикули на щанда на Община Свищов участваха и компании от частния туристически бизнес в града.

Източник:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР