На 24 април Тъкър Карлсън беше уволнен от предишния си

...
На 24 април Тъкър Карлсън беше уволнен от предишния си
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън няма да може може да работи в телевизия до 2025 г.

На 24 април Тъкър Карлсън беше уволнен от предходния си шеф Fox News. Сега най-популярният десен глас измежду американските телевизионни водещи търси благоприятни условия за връщане на екран за други работодатели. " Ню Йорк Таймс " научи, че това може да се окаже мъчно.

Според неизвестен източник, уговорка в сегашния му контракт, който към момента е годен, му не разрешава да работи за други медии. Според информатора договорът изтича чак през януари 2025 година Това би попречило на Карлсън да се появи на екраните през 2024 година - годината на президентските избори в Съединени американски щати.

Междувременно юристите на Fox News се пробват да предотвратят текстовите известия и записите на някогашния водещ, в които той прави расистки или женомразки забележки, да станат обществени. 

През април " Фокс нюз " постигна споразумение с производителя на машини за гласоподаване да заплати 787,5 млн. $, преди да стартира правосъден развой за клюка. Телевизията твърдеше, че машините за гласоподаване са били манипулирани. Текстовете и видеоклиповете на Карлсън са част от доказателствата, събрани от юристите на Dominion.

Съвсем неотдавна стана обществено притежание текстово известие, в което Карлсън разказва мечти за ликвидиране на стачкуващ от Антифа. Още преди уволнението на Карлсън изтекоха текстови известия, в които той написа, че ненавижда Доналд Тръмп и не има вяра нито дума на тайните теории, които популяризира в предаванията си.

Инфо: spiegel.de

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР