На 24-25 март в Пампорово ще се проведе осмото поредно

...
На 24-25 март в Пампорово ще се проведе осмото поредно
Коментари Харесай

Колоездачи мерят сили по снежните писти на Пампорово

На 24-25 март в Пампорово ще се организира осмото следващо издание на едно от най-атрактивните зимни събития, а точно зрелищния Winter Bike Duel. В надпреварата ще се включат десетки колоездачи от цяла България, които ще премерят сили по снежните писти в курорта, заяви Ема Паунова от организаторския екип на конкуренциите.

Тази година зимния двубой има нова локация – ски писта №7 с край на остарялата автогара. Трасето е с дължина към 800 метра и включва няколко скока, скоростни прави и други разнообразни снежни детайли и трудности.

Състезанието по традиция се организира в двубой формат с директна елиминация – двама състезатели на старта, а който пръв пресече финалната линия продължава напред. Състезанието е доста забавно, като през цялото втурване има доста адреналин, а заради изменчивия снежен терен в доста от конфликтите има конспирация до последния миг и непредсказуем край, разяснява Паунова. 

Организаторите на събитието приканват всички посетители на курорта да следят зрелищната конкуренция. Ще бъдат завършени две съществени зони – на старта наоколо до плац Студенец и горна станция на въжен превоз №1 и на финала при остарялата автогара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР