На 24.09.2022г. в Мадрид, Испания се проведе Европейско първенство по

...
На 24.09.2022г. в Мадрид, Испания се проведе Европейско първенство по
Коментари Харесай

Голям успех за България и каратеките от град Левски – Росица и Милен Петрови на Европейското първенство по киокушин карате

На 24.09.2022г. в Мадрид, Испания се организира Европейско състезание по киокушин карате с присъединяване на 21 страни.

Българският тим с 23 участника от 3 федерации е извоювал 19 медала – 6 златни, 6 сребърни и 7 бронзови.

Отборът на Българска карате киокушин федерация с 6 участника е извоювал 4 медала – 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала, научаваме от сенсей Росица Петрова.

Сенсей Росица Петрова и сенсей Милен Петров от „ Съюзна контролна комисия Киокушин – Левски “ вземат участие в Европейското състезание, като част от Националния тим на Българска карате киокушин федерация.

Сенсей Росица Петрова стана европейски първенец в категория ката при дами над 35 години, след състезание с още 4 състезателки от Испания. Сенсей Милен Петров се класира на почетното трето място в своята категория – ветерани +35 години +80 кг.

Бойците са получили купи, медали и грамоти за триумфите си.

С сполучливото им показване за следващ път се затвърди мнението, че България е измежду водещите сили в европейския и международния киокушин, означи БККФ. За това несъмнено способстваха и сенсей Росица Петрова и сенсей Милен Петров от град Левски, за наша наслада и горделивост.

Честита победа първенци!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР