На 24.05.2022 г. в случай на неотложност е образувано досъдебно

...
На 24.05.2022 г. в случай на неотложност е образувано досъдебно
Коментари Харесай

Разследват отвличане на столичен бизнесмен

На 24.05.2022 година при положение на необходимост е формирано досъдебно произвеждане за похищение на разположение от мъжки пол, което се занимава с търговия на криптовалута.

Досъдебното произвеждане е формирано от проверяващ служител на реда при 06 РУ-СДВР с първото деяние по следствието – разпит като очевидец на лицето, подало сигнала. На 25.05.2022 година прокурор в Софийска градска прокуратура (СГП) е упълномощил следствието на проверяващ служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи, поради фактическата и правна трудност на случая.

Провеждат се разпити на очевидци, осъществено е претършуване и изземване в дома на изчезналото лице.

В рамките на вчерашния ден делото е докладвано на дежурен прокурор в СГП, който е отправил искане до Софийски градски съд (СГС) за предоставяне на позволение за даване на трафични данни от мобилните оператори с оглед определяне местонахождението на изчезналото лице. Искането на прокурора е почетено и Софийски градски съд е дал позволение.

Продължават дейните дейности по следствието за събиране и инспекция на доказателства. Проверяват се всички вероятни версии. За резултатите обществеността ще бъде осведомена.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР