На 23-ти март 2024 г. от 17:00 ч. ще се

...
На 23-ти март 2024 г. от 17:00 ч. ще се
Коментари Харесай

Тази събота ще се проведе благотворителен базар и концерт в Читалище Бъдеще-1927 в с. Тодорово

На 23-ти март 2024 година от 17:00 ч. ще се организира благотворителен базар и концерт в Читалище " Бъдеще " в с. Тодорово. Събраните средства ще се употребяват за незабавен ремонт на покрива на НЧ " Бъдеще -1927 " с. Тодорово, общ. Плевен.

Преди седмица акцията за събиране на средства беше оповестена и в медиите от ръководителя на НССБ Слави Михайлов, който се обърна с молба към жителите да оказват помощ.

На концерта са поканени всички поданици на селото и жители от Плевен, които желаят да се насладят на прелестните осъществявания на децата от читалището и гостуващи сформира и в това време да оказват помощ, съобщи секретарят на читалището Галя Нинова. Очаква се измежду гостите да са:директорътна Комплекс за обществени услуги за деца и фамилии (КСУДС) в гр. Роман -Ивет Симеонова, Слави Михайлов и донори, които са се отзовали до този миг.

Покана да бъдат посетители на благотворителното събитие е отправена и към Кмета на Плевен, доктор Валентин Христов и Председателя на Общинския съвет в Плевен, доцент Иван Малкодански, общински съветници, както и кметове и кметски наместници от общината.

Ако не може да присъствате персонално и желаете да помогнете може да дарите средства, както следва: НЧ „ Бъдеще – 1927 “ с. Тодорово, общ. Плевен, както следва: IBAN:BG48STSA93000003899693, BIC:STSABGSF, Основание: Дарение за ремонт на покрив, титуляр на сметка: НЧ „ Бъдеще – 1927 “ с. Тодорово.

Очакваме Ви и имаме вяра, че дружно ще помогнем!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР