На 23-ти беше погребението на Алексей Петров, можем само да

...
На 23-ти беше погребението на Алексей Петров, можем само да
Коментари Харесай

Великова: Божков беше разследван за няколко неуспешни атентата

„ На 23-ти беше погребението на Алексей Петров, можем единствено да спекулираме дали има връзка. Известно е, че Божков беше разследван за няколко несполучливи опита за убийства и атентати, в това число и против Алексей Петров “. Това съобщи в ефира на „ Събуди се “ журналистът Силвия Великова.

 

 фотография: SafeNews

Васил Божков се завърна в България след три години заточение. Той беше задържан на летището в София в петък. Адвокатът му разясни, че Божков идва в страната ни, откакто локалните управляващи не разрешавала той да напусне Дубай до 23 август „ поради заплаха за живота му “.

„ През тези три години, в които Васил Божков го нямаше, имаше спорадични изказвания, покачване на обвинявания, някакви мнения, само че него го нямаше и всички тези каузи буксуваха. Има някаква поредност от събития, която официално можем да свържем с всичко това, което се случи към промяната на основния прокурор. Алексей Петров направи Фейсбук страница и стартира интензивно да взе участие в политическия живот след тези изборите, доста деен беше и към опита за атентат против Гешев. Дни след този опит за атентат, Васил Божков стартира да дава знаци, че би се върнал, че се надява Гешев да го проговори, за разкаялия се виновник и сватеца “, уточни още Великова.

По думите ѝ би трябвало да търсим обяснението през идващите дни, когато очаква Васил Божков да даде известна изясненост.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР