На 23 септември в около 23,30 часа е постъпил сигнал

...
На 23 септември в около 23,30 часа е постъпил сигнал
Коментари Харесай

Майката на осиновеното дете в кома обяснила, че за да го свести, го била хапала

На 23 септември в към 23,30 часа е постъпил сигнал от лекари в Спешен център в Пловдив, че при тях е закарано дете на година и девет месеца, което е в доста тежко положение. То е закарано от майката, която споделила, че то паднало от леглото. След прегледа обаче изказванията й са сложени под подозрение, тъй като детето е било в безсъзнание, с доста пострадвания, със синини с друга отминалост и следи от ухапвания. Оказва се, че има черепно-мозъчна контузия, скъсване на бял дроб  и спомагателни увреждания. Образувано е досъдебно произвеждане, а наблюдаващия прокурор е решил да подреди задържане на майката за период до 72 часа, като следва внасяне на искане за непрекъсната мярка. Образувано е дело за тежка телесна щета на дете в изискванията на домашно принуждение.

Това оповестиха от прокуратурата в Пловдив по случая с детето, което сега се бори за живота си и е в положение на кома в пловдивската болница. 

Състоянието на детето към момента е сериозно, посочи Атанас Илиев, представител на Районна прокуратура - Пловдив.

Най-важният въпрос, който продължаваме да изясняваме, е механизма за причиняване на телесните повреди. Основната щета е на главата. Според майката детето било паднало, а тя с цел да го свести, го била хапала. Както разбирате, това пояснение ни докара до решението да желаяме и психиатрична експертиза на майката, уточни той.

Днес, в случай че дори не и сега, снемаме зъбната отливка на майката, защото другият въпрос, който изясняваме, е дали с нея е имало различен човек. Тя споделя, че е живеела сама, само че може да е имало и различен човек. В момента се опитваме тези въпроси да ги изясним, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР