На 23 май Столичният общински съвет ще проведе две извънредни

...
На 23 май Столичният общински съвет ще проведе две извънредни
Коментари Харесай

СОС ще заседава извънредно за паркирането в центъра и лифтовете на Витоша

На 23 май Столичният общински съвет ще организира две изключителни съвещания - едното ще е за организацията на придвижване в центъра. Управляващите ще апелират решението на съда за прекъсване на работата по плана. Второто съвещание ще е по проблема с проблемите с лифтовете на Витоша.

" Ако бях на мястото на компанията и аз, несъмнено, откакто едно по едно оборудванията са спирали да работят, не е вложено в поддръжката и тяхната рационализация. Сега, когато тематиката е толкоз нашумяла и значима за софиянци, бих твърдял, че съм подготвен и 300 милиона да влагам и да усъвършенствам планината, само че просто някакви закони, някъде ми пречат. Само че по тази причина институциите си служат с правни разбори, които ясно споделят, че няма проблем с проекта за ръководство на Витоша от 2015 година, за въстановяването на лифтовете ", сподели Борис Бонев, общински консултант от ПП-ДБ-СС.

От Столичната община обявиха, че работят и по проблемите на таксиметровите водачи в София, само че решението им изисква време. Призоваха гилдията за самообладание.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР