На 23 март в SofiaRingMall ще се проведе второто издание

...
На 23 март в SofiaRingMall ще се проведе второто издание
Коментари Харесай

„Какъв да стана, когато порасна?“: Форум за професионална ориентация открива врати за младите у нас

На 23 март в SofiaRingMall ще се организира второто издание на значимо събитие за професионална ориентировка под мотото „ Какъв да стана, когато порасна? “ . Инициативата, ориентирана към възпитаници от VII до XII клас, студенти, и всички търсещи своя професионален път, събра в едно необятен кръг от експерти и младежи, подготвени да разпрострат своя капацитет.

Форумът има за цел да запознае посетителите с разнообразни специалности, от обичайни до нови и съвременни, като преподавател, теляк, банкер, графичен дизайнер, фешън дизайнер, и доста други, предоставяйки платформа за персонален контакт сред младежите и сполучливи експерти. Събитието се отличава със своя новаторски метод , предлагайки на място проби за кариерно насочване и профилирани съвещания.

Един от най-запомнящите се моменти ще е наличието на Ивана Събева, десетокласничка и тазгодишен притежател на купата Мис Свят България. Със своята идея „ Независимата жена на 21 век “, Ивана съумя да въодушеви и стимулира младежите , наблягайки смисъла на ранното обмисляне на кариерата и постигането на фантазиите.

Организаторите на форума –  Фондация „ ЗА положителните образци в бизнеса “, в партньорство с SofiaRingMall и други основни организации, подчертаха своето ангажимент към основаването на по-добра бизнес среда и поощряване на сполучливата реализация на младежите в България . Форумът се трансформира освен в мост сред образованието и бизнеса, само че и в източник на ентусиазъм и ориентир за бъдещето на младите българи.

Специално внимание беше отделено и на представянето на нови и новаторски специалности , които отразяват изменящите се трендове в международния трудов пазар, давайки опция на младежите да прегледат необятен набор от кариерни пътища.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР