На 23 март, в Скопие, председателят на БСП Корнелия Нинова

...
На 23 март, в Скопие, председателят на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова ще се срещне със Зоран Заев

На 23 март, в Скопие, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила ще организира среща с министър-председателя на Македония и водач на СДСМ Зоран Заев.

В делегацията на Българска социалистическа партия вземат участие заместник-председателите на левицата Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила, Кирил Добрев, Владимир Москов; зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила и секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин е секретар на ПГ на "БСП за България " и... към профила.

Програмата на визитата включва и срещи с представители на Българския културен център в Скопие, както и с Н.Пр. господин Иван Петков, Извънреден и пълномощен дипломат на Република България в Република Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР