На 23 март, петък от 19:00 часа пряко от Лудогорец

...
На 23 март, петък от 19:00 часа пряко от Лудогорец
Коментари Харесай

Ще гледаме по телевизията контролите на националите


На 23 март, петък от 19:00 часа директно от " Лудогорец Арена " в Разград Българска национална телевизия HD ще покаже приятелския мач на българския народен тим по футбол против отбора на Босна и Херцеговина.

Последната среща сред двата отбора е била през 2008 година, когато националите ни, под управлението на Пламен Марков, записват победа с 2:1. И двете точни попадения са дело на Димитър Бербатов.



Селекционер на националния тим по футбол на Босна и Херцеговина е футболната легенда Роберт Просинечки, който има в актива си участия на 3 международните шампионати (1990, 1998 и 2002 г.) и три маркирани гола по време на шампионата на планетата за националния тим на Хърватия.

Футболната среща против тима на Казахстан ще се играе на 26 март (понеделник) на безпристрастен терен - в унгарския град Фелчут и също ще бъде излъчена директно от 19:00 часа по Българска национална телевизия HD.

Националният отбор на средноазиатската страна ще излезе на терена под управлението на най-хубавият треньор на България за 2017 година - Станимир Стоилов
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР