На 23 и 24 юни 2017 г. президентът Румен Радев

...
На 23 и 24 юни 2017 г. президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Радев "на четири очи" при Павлопулос

На 23 и 24 юни 2017 година президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила ще бъде на държавно посещаване в Република Гърция. Това е първата аудиенция на Румен Радев в Югоизточна Европа след встъпването му в служба като държавен глава.

В Атина президентът Румен Радев ще организира среща „ на четири очи “ с гръцкия си сътрудник президента Прокопис Павлопулос, след което двамата държавни глави ще управляват пленарните диалози сред формалните делегации на България и Гърция.

По време на диалозите се чака да бъдат разисквани вероятностите за следващо развиване на двустранните връзки сред България и Гърция, икономическия и културен продан, партньорството в енергетиката, въпроси от дневния ред на Европейски Съюз, районното съдействие на Балканите.

В рамките на визитата си президентът Радев ще организира срещи и с ръководителя на Народното събрание Никос Вуцис, както и с кмета на Атина Георгиос Каминис.

Българският държавен глава ще постави венец на гроба на Незнайния боец и ще бъде посрещнат с публична гала пред Президентския замък в Атина.

В постройката на българското посолство в гръцката столица, президентът Румен Радев ще беседва с наши сънародници, живеещи в Република Гърция.

В формалната делегация на българския държавен глава вземат участие министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, зам.-министърът на външните работи Емилия Кралева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР