На 23 февруари шофьорите да карат с повишено внимание при

...
На 23 февруари шофьорите да карат с повишено внимание при
Коментари Харесай

Ремонти по магистралите Струма и Тракия, шофьорите да са внимателни

На 23 февруари водачите да карат с нараснало внимание при 86-ти км на автомагистрала “ ” в посока София. Заради краткотрайни ремонтни действия по настилката трафикът ще е в една лента, като поетапно ще се употребява всяка една от лентите. Необходимо е водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.
При 23-ти на „ Струма “ в посока София ще се правят краткотрайни ремонтни работи в спешната лента и е належащо водачите да карат с нараснало внимание.
 При ремонта на 16, 5 км от Автомагистрала Тракия ще се усъвършенства и пътната основа (СНИМКИ) При ремонта на 16, 5 км от Автомагистрала " Тракия " ще се усъвършенства и пътната основа (СНИМКИ)
Ще бъдат сложени спомагателни указателни табели за обходните направления по време на строителните действия, оповестиха от АПИ. В ремонта...
На автомагистрала „ Тракия “ трафикът в секторите от 37-ми до 38-ми км и от 41-ви до 43-ти км в посока София, както и от 37-ми до 39-ти км в посока Бургас ще се реализира в дейната лента. За ремонт на мантинелите в междинната разграничителна линия ще бъде лимитирано прекосяването по изпреварващата лента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР