На 23 април на бял свят се появи третото дете

...
На 23 април на бял свят се появи третото дете
Коментари Харесай

Майки от цял свят не спират да се питат: Как е възможно Кейт Мидълтън да изглежда така след раждането? Истината е...

На 23 април на бял свят се появи третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън Луис Артър Чарлз. Целият свят се радва на най-новия член на кралската фамилия, а дамите не стопират да се възхищават на външния тип на херцогинята на Кеймбридж.

Часове след раждането тя излезе от болничното заведение, с цел да покаже сина си. Усмихващата се херцогиня, позираща пред фотографите, въобще не наподобява изтощена и измъчена, и основава усещане, че като че ли е отскочила за минута до клиниката, с цел да роди, и си е тръгнала, с цел да извършва другите си значими задания.

Кейт наподобява превъзходно - облечена е стилно, с грим, бижута и голяма усмивка на лицето си.


Майките бяха потресени от външния й тип и даже побързаха да й лепнат прякора Жената знамение. Те към момента не могат да повярват, че е допустимо да се възстановиш толкоз бързо след раждане. Някои даже означават, че мечтаят да наподобяват като нея, даже и няколко години след раждането.

Първото си дете херцогинята на Кеймбридж роди на 22 юли 2013 година за 10 часа и половина, а още на идващия ден се прибра с бебето в двореца. За Европа сходна процедура е изцяло естествена.

На 2 май 2015 година, единствено за 2 часа и 34 минути, Кейт родил второто си бебе – принцеса Шарлот, а пет часа по-късно, преливаща от благополучие и сила, се появи пред медиите с бебето на ръце.

Херцогинята съумя да повтори номера трети път. Принцът се появи на бял свят навръх термина си, на националния празник на Англия. Раждането минава обикновено и седем часа по-късно светът още веднъж видя лицето на сияещата майка с бебе на ръце.


Стотици англичанки обаче считат, че това е неестествено. Те са безапелационни, че след раждане дамата не може да наподобява като от корица на списание.

И в символ на митинг започнаха да разгласяват фотоси от своите раждания. С тях те желаят да покажат, че елементарните дами не би трябвало да се комплексират, тъй като да изглеждащ извънредно след раждане е нещо изцяло обикновено.











Между другото, в английските медии се появи информация, че Мидълтън е прибегнала до така наречен хипнораждане. Техниката, която доста понижава болката, е шлагер измежду звездите. Говори се, че от този неповторим способ на подготовка на бъдещите майки, която прогонва страха и отрицателните мисли, се е възползвала самата Анджелина Джоли.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР