На 23 април 36-годишната Кейт Мидълтън роди своето трето дете,

...
На 23 април 36-годишната Кейт Мидълтън роди своето трето дете,
Коментари Харесай

Гневът на майките към Кейт Мидълтън: Защо създаваш тази заблуда и погрешни очаквания към раждащите жени по света

На 23 април 36-годишната Кейт Мидълтън роди своето трето дете, което е момченце.

От двореца Кенсингтън споделиха, че раждането се е случило в 11 часа лондонско време, а 7 часа по-късно, в 6 следобяд, херцогинята на Кеймбридж към този момент бе изписана от болничното заведение "Сейнт Мери " и беше в формален тоалет, с прическа, грим, токчета, позирайки със своята нова рожба.

 кейт мидълтън бебе Getty/Gulliver

И с това свое деяние си навлече гнева на майките във Англия и по света, тъй като съгласно всички раждали дами, Кейт демонстрира една нереалистична визия за това по какъв начин наподобява и по какъв начин се усеща една жена единствено 7 часа откакто е родила.

 ж dailymail.co.uk

Хиляди дами се надпреварваха да споделят свои фотоси - по какъв начин наподобяват коремчетата им в деня, в който са дали живот на своите деца.

 ж dailymail.co.uk

Блогърката Кати Хил да вземем за пример написа в своя уебсайт:

"Кейт безусловно е плебей на протокола, традициите и упованията към нея като част от кралското семейство и херцогиня на Кеймбридж. Вместо да се любува на тези невероятни и по този начин скъпи първи часове с бебето, тя е била най-малко 2-3 часа под грижите на коафьор, гримьор и стилист, с цел да придобие такава визия. И несъмнено, да удовлетвори желанието на международните медии да я видят в най-прекрасната й светлина. "

Представяйки и своя персонална фотография след раждането Хил продължава:

"Раждалите дами въобще не наподобяват по този начин като родят, най-малкото, че коремът ти въобще не може да се свие по този начин бързо. Дискомфортът, който чувстваш и процесите, протичащи в тялото ти в първите 2-3 дни след раждането - коства ми се варварско да принудиш жена да обуе токчета и да облече по този начин публична рокля откакто е родила преди няколко часа. Това нейно показване слага пред дамите по света едно ново в допълнение прилепяне да изглеждаме съвършени незабавно след раждането, а това не трябва да е по този начин... "

 ж dailymail.co.uk

Друга майка споделя посредством стори в Инстаграм:

"Родила съм преди цели 16 часа и даже към момента не мога да стана от леглото "

 ж dailymail.co.uk

Все отново имаше и доста хора, които опазиха Кейт от нападките и я адмирираха за прелестната визия и отговорността към английския народ:

"Със сигурност не й е било елементарно след раждането да реализира подобен идеален тип, само че откакто всички медии и хора са пред болничното заведение и снимат, Кейт няма по какъв начин да си разреши да не се приготви добре. Вероятно откакто се е прибрала с бебето вкъщи, се е отдала на заслужена същинска отмора без напрежението, че може да попадне във фокуса на папараците. "

 кейт мидълтън бебе Getty/Gulliver

А какво мислите вие за по този начин бързото изписване на Кейт Мидълтън от болничното заведение - единствено часове след раждането?

 кейт мидълтън бебе Getty/Gulliver

Припомнете си още:
Кои ще са кръстниците на третото дете на Кейт и Уилям (възможните разновидности са доста любопитни) Чичо Хари и вуйна Меган посетиха дребното бебе и херцогинята в болничното заведение Сияещият баща принц Уилям води дребните Шарлот и Джордж на посещаване при Кейт и бебето Добре пристигнал в фамилията, дребни принце! Принц Уилям: майка ми Даяна щеше да е ужасна баба!
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР