На 23.12. в 11:30 часа настъпва Новолуние в знака Козирог.

...
На 23.12. в 11:30 часа настъпва Новолуние в знака Козирог.
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог: Напрежение при кардиналните знаци Козирог, Везни, Овен и Рак

На 23.12. в 11:30 часа настава Новолуние в знака Козирог. Тогава придвижването на Луната, която дава отговор за прочувственото ни положение и подсъзнателните ни копнежи, ще съвпадне с това на Слънцето (таланти, изява, Его). Заради този съвпад е доста евентуално на 22.12. и 23.12, да не сме изключително постоянни прочувствено и да имаме спор сред съзнателните ни потребности и подсъзнателните ни стремежи. Не е изключено също по този начин да сме много едностранчиви в разбиранията си и да сме закрепени в личната позиция, до степен въобще да не записваме непознатите причини. За това е добре да не изясняваме връзките си с другите в интервала и да не влизаме в ненужни полемики.

Дните, към Новолунието ще бъдат най-разнообразни и напрегнати за съществените знаци Везни, Овен, Козирог и Рак, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални разправии с хора и изясняване на връзки, на които ще им е мъчно да устоят, само че и които много ще ги разстроят и развълнуват.

Водолеите и Близнаците може да са мощно разконцентрирани и разсеяни. При всички случаи ще имат работа за отмятане и ще им се наложи да положат известни старания в тази тенденция.

Лъвовете и Стрелците ще имат предпочитание да блеснат без да поставят особени старания и заради тази причина може да нямат триумф с изявите.

При Рибите и Скорпионите са евентуални проблеми с пътувания или средства за връзка. Възможни са също по този начин задължения около документи или близко обграждане.

Телците и Девите по всяка възможност ще имат работни задължения, само че е значимо да са прецизни, с цел да имат триумф.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР